Donderdag 4 April

Index naar alle foto's

Wat ga je doen als je twee dagen niet geslapen hebt, en het is 08:00 's ochtends? Gewoon maar door. Het viel me op zich aardig mee. Ook autorijden ging goed.

1. En ze hebben palmbomen in Auckland! 2. Vanaf Greenlane Homestay, mijn verblijfplaats, ben ik naar een benzinestation gelopen. Daar heb ik naar een taxi gevraagd. Ida had al een goedkoop verhuurbedrijf gevonden. Voor $45 per dag heb ik deze auto. Ik heb diverse foto's gemaakt om eventuele schadeclaims te kunnen ontkennen.
3. Het is me gelukt de auto veilig bij Greenlane Homestay te krijgen. Het viel eigenlijk best mee. Er zijn maar twee problemen: je vergeet dat de auto op de handrem zit, omdat die links zit. En de richtingaanwijzers natuurlijk. En het scheelt natuurlijk dat het een automaat is. 4. Hallo Auke, Dieuwe en Anne Roos. Zien jullie dat het stuur aan de rechterkant zit? Pappa rijdt dus rond in een echte Engelse auto.
5. Een opvallend markeringspunt in de binnenstad van Auckland. De straat is volgens mij de Victoriastreet. 6. Ook deze toren zie je vanaf veel punten.
7. Het is goed te merken dat Auckland aan het water ligt. Havens of de zee zijn nooit veraf. 8. Zomaar ergens over het water kijken.
9. En er vaart dan ook van alles rond. 10. Het beste van Nederland is ook in Auckland te koop.
11. Een stuk van de woonkamer, met de computer waarmee ik met Ida chat. 12. Closeup van de computer zelf.

Lees deze pagina van links naar rechts. Klik op een foto om deze in groot formaat te bekijken.

Terug naar hoofdindex.