Vrijdag 19 April

Index naar alle foto's

Werk vandaag niet. Op huizenjacht. We willen graag iets gemeubileerd, maar dat valt niet mee.

1. Ook dit gaat door. 2. Er moet ook een bankrekening geregeld worden, zodat ik mijn salaris kan ontvangen. De ASB Bank heeft veel kantoren en geldautomaten in Auckland en is met internet en mobile telefonie erg geavanceerd.
3. Het eerste huis waar ik naar ga kijken ziet er prachtig uit: 8 Ransom Smyth Drive, Goodwood Heights, kaart 68. Kosten $320 per week. Ongemeubilieerd. 4. Oprit naar garage voor twee auto's.
5. Deur naar binnen. 6. Behoorlijke tuin.
7. Het huis vanaf de achterkant gezien. 8. Het volgende huis is veel goedkoper: $220 per week. Is aan de Palmers Road 84, unit 2, kaart 71. Ook ongemeubileerd.
9. Maar beduidend minder. 10. Het gras moet nodig gemaaid. Erg kleine tuin.
11. Niet echt onderhouden lijkt het. 12. Er is één ding wat dit huis interessant maakt: vlakbij de bij. Even heuveltje over, en in een paar honderd meter heb je dit uitzicht.
13. Dat andere huis was wel een stukje duurder, dit is toch wel goedkoper om te beginnen. Maar voor de kinderen is dit wellicht wel leuk? 14. Een paar huizen terug staat nog een huis te huur. Vrij vergelijkbaar. En een telefoonnummer. Maar even gebeld of ik hier binnen kan kijken. Kost $260 per week.
15. Zelfde soort kleine tuin. 16. Het duurt even voordat de verhuurder er kan zijn. Rij daarom wat rond.
17. Het is soms te vies om aan te pakken. 18. Een riante badkamer.
19. Nee, dit wordt niks, dit mag ik Ida niet aan doen! 20. Terug naar de makelaar. Makelaars eigenlijk. Aan de Great South Road waar de eerste makelaar zat die ik had gebeld, zit een heel rijtje. Erg handig. Hier hebben ze een gemeubileerd huis!
21. En wat voor één! Locatie is 23 Hurstbourn Priors, Manukau Heights, kaart 68 22. Het zonnedek. Ida temperde mijn enthousiasme door op te merken dat we er in de winterperiode zouden zijn. Niet aangedacht, het is hier ook altijd zulk mooi weer.
23. Het huis heeft veel kamers. 24. Van zomaar wat kamers een foto gemaakt.
25. Een slaapkamer. 26. Nog een slaapkamer.
27. Dit wordt onze slaapkamer!
Als ik zo de foto's terugkijk, geeft dat geen goede impressie weer van dit huis. Binnen is het mooier dan de foto's laten zien. En alle voorzieningen zijn aanwezig.
28. Huis met zwembad is behoorlijk betaalbaar hier.
29. Nog maar naar twee andere huizen gekeken. Dit is 12 Pinehurst Place, Wattle Downs, kaart 72. Kosten zijn $290 per week. 30. Niet slecht.
31. En vlakbij de baai. 32. Altijd mooi die bergen in de verte.
33. Dit Matilda Place, kaart 71. $310 per week. 34. Ook dit is een mooi, goed onderhouden huis. Deze locaties blijken echter te ver van school en werk te zijn.

Lees deze pagina van links naar rechts. Klik op een foto om deze in groot formaat te bekijken.

Terug naar hoofdindex.