Hoe Berend in Nieuw Zeeland kwam

Index naar alle foto's

Een verslag van bijna 48 uur reizen

1. De auto is er klaar voor. 2. De laptop wordt ingepakt.
3. Tassen en laptops achterin. 4. Zoals gewoonlijk waren we niet echt vroeg. En Nederland stond om 11:30 weer eens vol. Maar de A9 was inzicht.
5. Balierij 26 was het doel in Schiphol. 6. De vlucht naar Washington was verder niet spannend. Er waren wel te weinig toiletten geloof ik, want als je moest, stond je standaard in de rij.
7. In Washington moest de bagage opgepikt worden en opnieuw ingechecked. Daarna een vlucht van vijf uur naar Los Angeles. 8. 's Avonds om 21:30 was het bijna zover. Hier het bord wat aangeeft wanneer boarding voor de vlucht Los Angeles naar Auckland begon. De vlucht Los Angeles naar Auckland is ongeveer twaalf uur, geheel over zee.
9. Het eten in de nachtvlucht naar Auckland. Na 30 uur komt het vliegtuigeten je echt de keel uit. Het is op zich wel aardig te merken dat je lichaam gewoon om de zoveel uur weer brandstof nodig heeft. Dus of je slaapt of niet, om de paar uur moet je toch weer wat eten. 10. Auckland, here I come!
11. De luchthaven van Auckland is de fraaiste die ik gezien heb. Vaak is het functioneel beton, hier zelfs tuinen en vogels 12. De gastheer had aangeboden mij op te halen bij de luchthaven. Bij deurnummer 8 moest ik wachten.
13. Ik was nog niet in Nieuw Zeeland of ik kreeg Ida's SMS al: "Baan ligt klaar." 14. En hier woon ik dan.
15. De trap naar het huis toe. 16. De gang van het huis. Links en rechts zijn slaapkamers, twee badkamers, en een woonkamer. Rechtdoor is de keuken.
17. De linkerkant van mijn kamer, gezien vanaf de deur. 18. De rechterkant van mijn kamer.
19. Ik had de keuze uit twee kamers, maar de kamer met balkon gaf de doorslag.

Lees deze pagina van links naar rechts. Klik op een foto om deze in groot formaat te bekijken.

Terug naar hoofdindex.