Arwin Mulderij.

Hoofdindex††Index naar alle foto's

Op maandag 30 december 2002 arriveerde Arwin uit AustraliŽ. Op deze pagina zijn ook wat foto's geplaatst die Arwin zelf in AustraliŽ heeft gemaakt.

1. Wie is die meneer daar links nu toch? 2. En dan nog een closeup!
3. Arwin pakt de cadeautjes uit. De kinderen houden genoeg afstand, want Arwin heeft ze wijs gemaakt dat er een slang in zit. 4. AnneRoos krijgt een Koalabeer, de jongens een boomerang.
5. Hier de rechtenfaculteit waar ik veel colleges heb gevolgd en mijn emailtjes altijd verstuurde. 6. Bij nacht een foto van een deel van het beroemde Flindersteetstatation van Melbourne
7. Onze stoere jeep, ergens geparkeerd aan de kant van de weg iin de Flinders Ranges, een prachtig gebied ten noorden van Adelaide, tevens het begin van de outback. Van links naar rechts: Arwin, Josien, Maaike, Katrien en Jurgen 8. Onder de palmboom, ergens ten noorden van Adelaide
9. Hier "a flying Dutch girl", wat een stunt he? 10. Eťn van de meest spectaculaire zonsopgangen die ik ooit gezien heb, alweer in de Flindersranges
11. Idem dito 12. Laatste fase van zonsopgang
13. Een paar papagaaien genieten van vers gesproeid water 14. Een Canyon, het resultaat van grote en langdurige droogte na overvloedige regenval
15. Een close-up om een beeld te geven van de werkelijke grootte. 16. Een indrukwekkende rotsformatie, die we (Maaike, Josien, Jurgen, Katrien en ik) passeerden tijdens het beklimmen van een (rots)berg (Fl.R.)
17. De "bats" (vleermuizen), hoog in de boom in de botanic garden van Melbourne 18. Het parlementsgebouw van de staat Victoria in Melbourne. In Australie heeft iedere "state" (soort provincie) zijn eigen parlement, die wetgeving in de betreffende staat tot stand brengt. In Canberra staat het federale parlement, die de landelijke regelgeving verzorgt.
19. Met John (Austr. student) op de campus aan het pancakes bakken. Ik weet alleen niet meer of de pannekoek uiteindelijk weer in de pan terecht is gekomen... 20. Een schitterende uitzicht vanaf een rots (+- 500 m. hoogte) op Wilson's Promontory (ongeveer het zuidelijkste punt van Australie, ten zuidoosten van Melbourne)
21. idem dito, alleen is nu de foto iets verder naar het westen genomen. 22. Een close-up van een paar hondsbrutale papegaaien op de camping in Wilson's Prom.
23. Weer een paar papegaaien, nu alleen op veilige afstand in de boom. 24. De Florence Falls in het Litchfield Park ten zuidwesten van Darwin. Deze foto is vanaf ongeveer 100 m. hoogte genomen.
25. Nog een waterval, ook in het Litchfield Park. 26. Een close-up van dezelfde waterval.
27. Een stukje tropisch regenwoud, op 50 km ten oosten van Darwin. 28. Deze foto is genomen vanaf een boot op de Adelaide River, een rivier die bomvol krokodillen zit. Dit monster kwam even een kijkje bij onze boot nemen..
29. Deze was blijkbaar onze belangstelling even zat. 30. Een thermal pool in Mattaranka, in de buurt van Katharine, zo'n 400 km. ten zuiden van Darwin. Een thermal pool is een bassin, die gevuld wordt door een natuurlijke warmwaterbron (zo'n 30 C.) Je mocht er ook in zwemmen, wat ik uiteraard ook heb gedaan.
31. De Katherine, een rivier bij het stadje Katherine, gefotografeerd vanaf een hoge rots (+- 1 km). 32. Een waterval in het Ottwaypark ergens aan de Great Ocean Road route, ten zuidwesten van Melbourne.

Terug naar hoofdindex