22 mei, de verjaardag van Auke

Hoofdindex  Index naar alle foto's

Auke's eerste verjaardag in Nieuw Zeeland was 2003. Vlak na zijn vorige verjaardag vertrokken we hierheen.

2007
1. Auke's viertiende verjaardag. Eerst gevoetbalt voor Papatoetoe United, daarna het feestje.
2006
1. Auke's vriendjes zijn er weer. 2. Om te vermijden dat ze de hele tijd achter de computer blijven zitten, hebben we een spel bedacht.
3. We maken twee groepen die gezamenlijk een aantal dingen moeten doen. De groep met de meeste punten wint. 4. De eerste taak is het maken van de vlag van je groep.
5. Wat vol enthousiasme gebeurd. 6. Dan de eerste race: wie heeft als eerste zijn vlag opgehangen?
7. Het wordt al vroeg donker in mei, dus niet alles gebeurd in het daglicht. Maar hier nog wel, dit is meer de belichting denk ik. 8. Probeer met je buik een ballon kapot te drukken. De groep die het eerst drie ballonen heeft laten knallen, wint.
9. De volgende race is het zo snel mogelijk aantrekken van de kleren van een volwassene (Berend's kleren in dit geval) en daarmee een hindernisrace doen. 10. En dan een race in het zwembad. Water temperatuur zal zo'n 16 graden zijn.
11. Desondanks doet iedereen doet toch mee. 12. De prijsuitreiking.
2005
1. Eten, 't blijft lekker.
2004
1. Vier vriendjes zijn present. Het is een prachtige dag. 2. Er zijn maar liefst elf kaarsjes uit te blazen.
3. 's Middags zijn we naar een warmwaterzwembad geweest. Het water is hier warm vanwege vulkanische activiteit. Er zijn verschillende zwembaden en een aantal supersteile glijbanen. Zoiets hebben we nog niet meegemaakt! 4. Maar de boys zijn er klaar voor!
5. En dan is het vijf uur, tijd om aan te kleden (rechts achter), want over een kwartier is het donker. En we moeten nog een uur terug rijden.
2003
1. Tien kaarsjes aansteken. 2. En dan tien kaarsjes uitblazen!
3. Een kilo pizza, een kilo worstebroodjes, knakworstjes en alles gegarneerd met ketchup.

Terug naar hoofdindex