Kennissen

Hoofdindex  Index naar alle foto's

In Auckland hebben we al diverse mensen ontmoet.

28 Januari 2006: Richard en Conny
1. Richard, Conny, en hun twee dochters zijn hier ook in verband met de communion. Ze zijn hier een middag en voor het avondeten.
27 Januari 2006: Neil en Kay
1. Neil en Kay zijn hier in verband met de communion in Auckland. Ze komen hier eten met de kinderen. 2. Neil is ouderling in Wellington.
26 November 2005: lunch met Mua
1. Mua trakteert ons op lunch in de Sky Tower, het hoogste gebouw in Auckland en ook in Nieuw Zeeland. Het uitzicht over Auckland is inderdaad ongekend. Dit is naar het oosten, het eiland wat je ziet liggen is Browns Island. 2. Dit is naar het noordwesten. En inderdaad de Harbour Bridge is prominent zichtbaar.
3. De AUT gebouwen, waar Ida nu dagelijks verkeerd. 4. Je kan zelfs recht naar beneden kijken. Als jej op het glas durft staan
5. Ook het eten smaakte prima. 6. En dan weer naar beneden. Een heel eind, maar wel met een hele snelle lift.
Diversen
1. Winter in Hamilton. Het kindje van Mark en Regina Boer. Drie jaar geleden uit Nederland hierheen gekomen, direkt na hun huwelijk. Mark is boer. Ze kerken ook bij de Free Presbyterians in Auckland. Iedere zondag rijden ze 1 uur en een kwartier van Hamilton naar Auckland. 2. Paul en Yvonne. Hun zoontje Nathaniel vindt het orgel erg fascinerend.
3. Hun oudste dochter Liana aan het springtouwen met Anne Roos. 4. Koffie bij Yvonne (links). Rachel (rechts) is er ook, en de kinderen die nog niet naar school gaan.

Terug naar hoofdindex